Marlotte - Bobbie
Met een gerust hart ga ik van huis en laat ik Hester sinds 1,5 jaar thuis langs komen bij Bobbie. Mijn 2 jaar oude kater is erg schuw bij vreemden en vlucht dan graag weg. 
Hester wist met haar ervaring en geduld zijn vertrouwen te winnen, inmiddels is hij helemaal om er wordt veel geknuffeld. Aan de foto’s en filmpjes die Hester stuurt tijdens mijn afwezigheid zie ik meteen dat Bobbie in goede handen is en goed verzorgd wordt. Dat is super fijn!

Laura - Pam

Hester is de perfecte katten oppas . Ze is super lief voor onze kat Pam. Hij is soms wat schuchter maar bij Hester was hij eigenlijk meteen op zijn gemak. Hester zorgt heel goed voor hem tijdens onze vakanties. Vroeger was Pam altijd gestresst als we terug kwamen van vakantie. Maar sinds Hester op hem past, treffen we bij thuiskomst een vrolijke en relaxte kat aan. Zo fijn!
Daarnaast is Hester flexibel, contentieus en een super leuk mens. Ze appt tijdens de vakantie ook vaak foto’s of een filmpje van Pam. Daar word je gewoon blij van. Wij willen nooit meer een andere oppas voor de kat!Wim & Wilma - Billy & Blue Bell

Wat een geluk dat we Hester hebben gevonden. Onze twee katten, Britse kortharen zijn gek met haar en wij ook. Betrokken, professioneel en bovendien ook nog een een heel aardig mens die ons vertrouwen geeft. Voor zowel een paar dagen of wanneer we met vakantie gaan, staat ze klaar, komt haar afspraken na en stuurt ons af en toe een appje met foto over hoe het gaat met onze katten. Zo fijn, we kunnen de hele verzorging van onze katten overdragen en met een gerust hart weggaan. Dank!!

Saskia - Droppy & Chica

Inmiddels heeft Hester al meerdere vakanties voor mijn lieve katten gezorgd en ik ben super blij met haar diensten. Droppy en Chica zijn van origine straatkatten en dus erg schuchter en angstig. Hester weet hier heel goed op af te stemmen, waardoor ze inmiddels helemaal gek op haar zijn. Op de filmpjes die ik tijdens mijn afwezigheid krijg zien ze er zeer tevreden uit en ook als ik weer thuis ben merk ik dat ze helemaal op hun gemak zijn. Hierdoor kan ik met een gerust hart en zonder schuldgevoel op vakantie. Hester is betrouwbaar, reageert snel en is flexibel; ik kan haar iedereen aanraden!

Dominique - Miky & Tara
Wanneer ik terugkom van vakantie of een korte trip, tref ik 2 tevreden en goed verzorgde katten aan. Hester is rustig en vriendelijk. Mijn katten zijn bij haar in goede handen.

Alja - Loutje
Sinds we Hester hebben ontmoet kunnen we onbezorgd met vakantie,  omdat zij dan voor onze kat Loutje zorgt. Dat doet ze met enorm veel toewijding! Hester is rustig en kan heel goed met katten overweg. Ze houd je tijdens de vakantie goed op de hoogte met foto’s en berichtjes. Gaat zelfs even met Loutje naar buiten. Net waar de kat behoefte aan heeft. Wij zijn heel blij dat de kat op deze manier lekker thuis kan blijven tijdens onze vakantie.

Marinda & Nick - Beauty & Bling
Wij gaan met een gerust hart op vakantie, want Bling en Beauty zijn bij Hester in goede handen. Beauty is een bange kat, maar Hester had al snel haar vertrouwen gewonnen en knuffelen wat af! Ze neemt de tijd voor ze en laat ze lekker naar buiten om te spelen. Ze stuurt regelmatig een foto of filmpje door en als we thuis komen ziet het huis er altijd weer netjes uit. Wij zijn super blij met Hester!

Sandra - Dikkie Dik & Minoes

Ik heb Dikkie Dik en Minoes met een gerust hart achtergelaten thuis, bij de eerste kennismaking lagen ze beide op hun rug aan Hesters voeten om geknuffeld te worden!
Hester is een betrouwbare, lieve oppas voor de katten. Je krijgt updates en foto’s tussendoor en alles wordt netjes achtergelaten. Hester is een aanrader als oppas!

Jan & Heleen - Caro

Wij en onze 13-jarige kater Caro zijn superblij met onze kattenoppas Hester. Caro heeft een kleine gebruiksaanwijzing (welke kat niet 😸), maar het lukt Hester elke keer om dikke vriendjes met hem te worden. Dát maakt dat wij hem met een gerust hart aan haar toevertrouwen wanneer wij op vakantie gaan terwijl Caro heerlijk in zijn eigen huis kan blijven.  

Henri & Anke- Maxi & Whisky

Hester is een perfecte oppas voor onze twee katten Maxi en Whisky. Het is ook fijn dat Hester ook voor langere oppas perioden beschikbaar is. Afspraken worden netjes nagekomen. Ook Maxi en Whisky zijn helemaal op hun gemak wanneer Hester oppast en dat zorgt ervoor dat mijn vrouw en ik met een gerust hart op vakantie gaan. 
Ze zijn in hele goede handen!

Otto & Sazime - Anneloes & Joris

Wij zijn Anneloes en Joris. Als onze baasjes op pad gaan, want dat doen ze geregeld, kom jij op ons passen. Je komt dan altijd 2 keer op een dag ons voeren en je speelt met ons. Joris vindt het fijn om geknuffeld te worden en Anneloes doet waar ze zin in heeft. Je weet wat onze behoeftes zijn en daar weet je goed op in te spelen. Nadat ons buikje rond is gaan we vrij snel naar de kattenbak. We maken er vaak een rommeltje van. Je vindt het niet erg om te stofzuigen rondom onze kattenbak. Wij zijn weleens fotogeniek. Dan maak je foto’s en video’s die je naar onze baasjes stuurt. Dan zien ze dat we in goede handen zijn. Flexibel ben je ook als onze baasjes weer eens een weekendje weg willen. Hoeven we nooit bang te zijn dat we niet meer geknuffeld worden voor die paar dagen. 
Hester, bedankt voor al je goede zorgen! 
Groetjes, Anneloes en Joris

Eliza - Noor & Beau

Ga ik er even tussenuit of weg met vakantie, dan laat ik Beau en Noor met een gerust gevoel thuis achter. Want ik weet dat Hester goed voor ze zorgt en hen de aandacht geeft die ze nodig hebben. Eenmaal weer thuis lijkt het net alsof ik niet weg ben geweest. Wat bijna voelt als een belediging (hebben ze mij dan niet gemist?!), maar het betekent dat Beau en Noor het goed naar hun zin hebben met haar. 
Naast dat Hester op mijn katten past, maak ik ook graag gebruik van haar gedragsadvies. Ze biedt kennis en inzichten die bijdragen aan de levenskwaliteit van Beau en Noor én van mezelf. Die combinatie, van oppas en deskundige, vind ik perfect.

Thijs & Hedwig - Joey, Loki & Freya

Wij gingen een weekje naar het buitenland maar konden geen kattenoppas vinden voor onze eigen kat en onze 2 bejaarde logeetjes. Een pension is voor onze eigen kat al niet per se een succes gebleken en die oudjes zouden dit ook niet goed trekken. Dus gingen we op zoek voor een oppas en kwamen uit bij Hester. Na een fijn kennismakingsgesprek gingen we met een gerust gevoel op vakantie. Duidelijke communicatie, updates tijdens onze afwezigheid en erg goede zorg voor onze 3 katten. Waarvan een 2 keer per dag medicatie moest hebben. Er werd dus meermaals per dag veel geknuffeld en gezorgd voor de katten! We kwamen thuis bij 3 relaxte katten! Een succes wat ons betreft en voor herhaling vatbaar!

Heleen - Lisa & Rody
Ik heb 2 noorse boskatten, Hester is een betrouwbare oppas en de katten reageren goed op haar. Ze zijn heel relaxt als ik terugkom. Ik ben heel blij met haar!