Over mij


Mijn naam is Hester, 32 jaar en helemaal gek van katten. Sinds ik 6 ben heb ik altijd katten gehad en ik zou nooit meer zonder kunnen. Ik heb momenteel 1 kat, Hero van 9 jaar oud. 

Ik ben opgegroeid in Haarlem en 10 jaar geleden verhuisd naar de Zaanstreek. Daar ben ik als hobby begonnen met oppassen. In 2019 ben ik verhuisd naar Apeldoorn en ben ik mijn eigen bedrijf als kattenoppas begonnen. 


Aan de Katten Academie heb ik de opleiding tot gedragsadviseur gevolgd. Daar heb ik veel geleerd over het gedrag van onze eigenzinnige, interessante en natuurlijk vooral lieve katten waardoor ik ze nog veel beter ben gaan begrijpen. 

Naast mijn werk ben ik ook elke week als vrijwilliger bij dierenasiel de Kuipershoek in Apeldoorn te vinden. Daar assisteer ik met het verzorgen van de katten, geef ze extra aandacht en help ik bij het socialiseren. Dit is erg dankbaar werk en het zorgt ervoor dat ik nog veel meer leer over katten. Elke kat is verschillend en heeft andere behoeftes en ik vind het erg leuk om dit uit te zoeken. 


Door mijn studie en ervaring weet ik dat katten erg gehecht zijn aan hun omgeving en dat het daardoor erg fijn voor ze is als ze thuis kunnen blijven tijdens een vakantie en niet naar een pension hoeven.
 
Het werk als kattenoppas neem ik heel serieus, ik voel mij zeer verantwoordelijk voor je kat(ten) en ik zal ervoor zorgen dat ze niks tekort komen, zodat je met een gerust hart op vakantie kunt. Ik stuur regelmatig een berichtje en foto’s, om te laten weten hoe het gaat. 
 
Ik heb ervaring met bange / schuwe katten en ik zie het altijd als een cadeautje als ik stapje voor stapje hun vertrouwen kan winnen. 
 
Mijn doel is om zoveel mogelijk katten gelukkig(er) te maken en te houden!